Οφθαλμικές παθήσεις και κορονοιός

Είναι αλήθεια οτι η καθημερινότητά μας άλλαξε με την εμφάνιση του κορονοιού COVID-19 στη ζωή μας. Μαζί με την ψυχολογία μας, το βάρος των χρόνιων ή επειγόντων παθήσεων των οφθαλμών έπεσε σε δεύτερη μοίρα.

Η κοντινή εμπειρία μας, μας έδειξε οτι η καθυστέρηση της αντιμετώπισης επείγουσων καταστάσεων όπως της αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς είχε ως αποτέλεσμα την μείωση των ποσοστών επιτυχίας της όρασης των ασθενών. Η αναβολή εξετάσεων χρονίων παθήσεων δυσχεραίνει την αντιμετώπισή τους στην παρούσα φάση.

Οι οφθαλμοί, ως εξειδικευμένος νευρικός ιστός έχουν το μειονέκτημα σε πολλές περιπτώσεις της μόνιμης απώλειας λειτουργικότητάς τους. Γι’αυτό μην αμελείτε τα συμπτώματά σας!

Λάμψεις- φωταψίες μυγάκια – μυωψίες, απώλεια όρασης, θάμβος όρασης, διαβητικές αλλοιώσεις αμφιβληστροειδούς, οφθαλμικός πόνος κλπ θα πρέπει να αξιολογούνται απο τον ειδικό οφθαλμίατρο ωστε να μπορούν να ελεγχθούν.

Απο τη μεριά μας, τηρώντας τους ήδη υπάρχοντες κανόνες υγιεινής και επαυξάνοντάς τους στην κορονοιό εποχή είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109856999

Γράψτε μας το σχόλιό σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d